Tyvene on Kokenut ja ammattitaitoinen palvelutalojen rakennuttaja

Kartoitetaan yhdessä mahdollisuuksia yhteisen palveluasuntohankkeen käynnistämiselle ja laaditaan hankkeelle toteutussuunnitelma.

OTA YHTEYTTÄ

 
 

Yritys

Luotettava ja vastuullinen yhtiö

Tyvene Oy – Vastuullinen yhtiö

Tyvene on vastuullinen rakennuttaja, omistaja ja vuokranantaja. Kuntien ja hoitopalveluyritysten luotettava kumppani.

Tyvene Oy on vuonna 2007 perustettu osin yleishyödyllinen asunto- ja hoivakiinteistöihin sijoittava yhtiö. Tyvenen omistavat vakavaraiset, suomalaiset eläke- ja vakuutusyhteisöt sekä säätiöt. Rakennutamme ja omistamme ikääntyneiden ja muiden hoivapalvelua tarvitsevien ryhmien asuntoja kasvukeskusalueilla.

Asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme haluamme olla luotettava sekä vastuullinen rakennuttaja ja vuokranantaja. Toteutamme toiminnassamme niin taloudellista, sosiaalista kuin ympäristövastuuta.

Kohtuuhintaisen asumisen varmistamme kustannustehokkaalla rakentamisella ja ARA-rahoituksella. Vuokraamme talot omakustannusperiaatteella, voittoa tavoittelematta.

Ympäristövastuullista energiankäyttöä edistämme pyrkimällä energiatehokkuuteen sekä rakennuttamisessa että ylläpidossa. Suosimme käyttötarkoitukseen sopivia, elinkaarikestäviä materiaaleja sekä uusiutuvaa energiaa. Seuraamme kohteidemme energiankulutusta sekä yhteistyössä vuokralaistemme kanssa kehitämme keinoja energian- ja vedenkulutuksen vähentämiseen.

Kiinteistömme rakennetaan esteettömiksi, turvallisiksi, terveellisiksi ja yhteisöllisiksi – samalla yksityisyyttä kunnioittaviksi. Onnistuneilla teknisillä ratkaisuilla ja tilasuunnittelulla mahdollistetaan asukkaille virikkeellinen ja viihtyisä asuinympäristö sekä hyvä arki.

Asiakkaita kuuntelemme tarkasti, sillä tavoitteemme on olla arvostetuin palvelutalojen rakennuttaja ja omistaja sekä asiakkaidemme halutuin kumppani. Hyvät puitteet hoivatyölle löytyvät tarkoituksenmukaisesti toteutetuista kiinteistöistä.

Tyvene Oy:n vastuullisuusraportti: Avaa tästä >

Tyvene Oy:n arvot

Olemme hyvä kumppani

  • Kumppanuus ja tiimityö on toimintamme lähtökohtana
  • Luotettavuutemme on pitkäaikaisen yhteistyön kivijalka
  • Onnistumisen takaa avoin ja aito vuorovaikutus

Luomme hyvinvointia

  • Luomme hyvinvointia ammattitaidollamme ja eettisellä toiminnallamme kumppaneille, työyhteisölle, omistajille, ympäristölle ja koko yhteiskunnalle.
  • Palvelutalojemme asukkailla on hyvä olla ja elää viihtyisissä, turvallisissa kodeissaan, jossa he saavat tarvitsemansa tuen ja hoivan kumppaneidemme toimesta.
  • Elinkaarikestävillä, ympäristöystävällisillä ja energiatehokkailla toteutusratkaisuilla edistämme ympäristön hyvinvointia.

Teemme laatua tehokkaasti

  • Omistuksemme ja palvelumme lähtökohtana on laadukkuus