Tyvene on Kokenut ja ammattitaitoinen palvelutalojen rakennuttaja

Kartoitetaan yhdessä mahdollisuuksia yhteisen palveluasuntohankkeen käynnistämiselle ja laaditaan hankkeelle toteutussuunnitelma.

OTA YHTEYTTÄ

   

   

  Rakennuttaminen

  Kokenut ja ammattitaitoinen kumppani

  Palvelutalojen rakennuttaminen

  Onnistunut palvelutalo syntyy asiakaslähtöisestä ja vuorovaikutteisesta rakennuttamisprosessista.

  Kokenut ja ammattitaitoinen palvelutalojen rakennuttaja

  Tyvene on erikoistunut palvelutalojen rakennuttamiseen ja hoivatyötä tukevaan tilasuunnitteluun. Vuokraamme talot joko kunnille tai yksityisille hoivapalveluja tuottaville yrityksille pitkäaikaisella sopimuksella.

  Tyvene mahdollistaa hyvät puitteet ja tarkoituksenmukaiset tilat kunnan tai hoivayrityksen tuottaessa päivittäisen hoivan asukkaille.

  Ammattitaitoisella rakennuttamisprosessilla hallitsemme laadun, aikataulujen sekä kustannusten yhteensovittamisen. Suunnittelussa huomioidaan koko rakennuksen elinkaari ja muuntojoustavuus myöhempien käyttötarkoitusten mahdollistamiseksi. Energiatehokkailla ratkaisuilla optimoidaan ylläpitokulut kiinteistön käytön aikana.

  Asiakaslähtöinen toimintamalli, tiivis yhteistyö sekä jatkuva vuorovaikutus luovat asiakkaillemme hyvät vaikuttamisen mahdollisuudet rakennuttamisprosessin jokaisessa vaiheessa. Kysymme ja huomioimme mielipiteet ja tarjoamme tietoa päätöksenteon tueksi. Asiakas voi vaikuttaa niin materiaalivalintoihin, tilaratkaisuihin kuin ylläpidon järjestämiseenkin. Kehitämme jatkuvasti palvelutaloratkaisua paremmaksi ja toimivammaksi kokemustemme sekä asiakkailta ja käyttäjiltä saamamme palautteen perusteella.

  Olemme rakennuttaneet lähes 40 palvelutaloa eri puolille Suomea. Palvelutalot ovat viihtyisiä, laadukkaista materiaaleista rakennettuja, turvallisia sekä esteettömiä. Ryhmäkotimuotoisessa asumisessa yksityisyyden ja kodikkuuden takaa asukkaan oma huone, omat kalusteet ja oma rauha. Toimivat oleskelu- ja yhteistilat lisäävät asukkaiden mahdollisuuksia sosiaalisen kanssakäymiseen ja aktiiviseen elämään.