Tyvene on Kokenut ja ammattitaitoinen palvelutalojen rakennuttaja

Kartoitetaan yhdessä mahdollisuuksia yhteisen palveluasuntohankkeen käynnistämiselle ja laaditaan hankkeelle toteutussuunnitelma.

OTA YHTEYTTÄ

   

   

  Vihdin Nummelassa vietettiin Hiidenhovin palvelutalon harjannostajaisia – suunnittelu käyntiin myös Järvenpään ja Porvoon uusissa palvelutalohankkeissa

  Vihdin Nummelassa vietettiin Hiidenhovin palvelutalon harjannostajaisia. Kiinteistö on Tyvenen 34 palvelutalokiinteistö. Hiidenhovi on 31-asuntoinen hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille. Hoivapalvelut asukkaille tuottaa Uudenmaan Seniorikodit Oy.
  Palvelutalohankeen suunnittelu aloitettiin jo vuonna 2012 yhteistyössä Uudenmaan Seniorikodit Oy:n kanssa. Hartaasti odotetun hoivakodin harjannostajaisia vietettiin työmaalla iloisissa tunnelmissa.
  ”Rakentamisen käynnistyttyä työt ovat sujuneet oikein hyvässä yhteistyössä kaikkien urakoitsijoiden kanssa. Rakentamisen aikana työn laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota” kertoi Tyvenen rakennuttajapäällikkö Pekka Karsimus palvelutalon rakentamisen etenemisestä.
  Palvelutalossa lämpö tuotetaan ympäristöystävällisellä maakaasulla ja jäähdytys hoidetaan pääosin ilmastointikoneiden poistoilman lämpöpumpuilla.
  Asukkaat pääsevät muuttamaan Villa Hiidenhoviin parin kuukauden päästä huhtikuussa 2017. Jokaisella asukkaalla on 25 m2:n suuruinen oma huone, jossa on wc ja suihku. Lisäksi asukkaiden käytössä ovat yhteiset tilat. Hoivakodissa eletään kodinomaista arkea kunkin yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan.

  kuva nettisivuille

  Seniori- ja palvelutalon suunnittelu käyntiin Järvenpään Hyvinvointikampukselle
  Asemakaavamuutoksen vahvistuttua on käynnistynyt myös Tyvenen seniori- ja palvelutalon suunnittelu Järvenpäähän hyvinvointikampusalueelle uuden sosiaali- ja terveyskeskuksen naapuriin. Palvelutalohanke perustuu vuonna 2014 Järvenpään kaupungin järjestämän konseptisuunnitelmakilpailun voittoon. Alueelle on tarkoitus toteuttaa monisukupovinen kyläyhteisö, jossa alueen asukkaita kannustetaan yhteisöllisyyteen ja monipuoliseen toiminnallisuuteen mm. yhteispuiston aktiviteettien parissa ajatuksella ” ketään ei jätetä yksin”. Alueelle rakentuu palvelu-ja senioritalon lisäksi omistus- ja asumisoikeusasuntoja sekä päiväkoti. Rakennustyöt käynnistyvät keväällä 2018.

  Porvoon Peippolan alueelle suunnitellaan uutta palvelutaloa ikääntyneille

  Tyvenen saatua Aran investointiavustus- ja korkotukilainavarauksen Porvoon kaupungin rakennuttamiskilpailussa vuonna 2016 voitetulle tontille, käynnistetään suunnittelu 60 asuntoisen palvelutalon rakentamiseksi muistihäiriöisille ja huonokuntoisille ikääntyneille. Rakennustyöt käynnistyvät loppuvuodesta 2017.

  kuva nettisivuille.