Tyvene on Kokenut ja ammattitaitoinen palvelutalojen rakennuttaja

Kartoitetaan yhdessä mahdollisuuksia yhteisen palveluasuntohankkeen käynnistämiselle ja laaditaan hankkeelle toteutussuunnitelma.

OTA YHTEYTTÄ

   

   

  Uusia palveluasuntoja valmistui kehitysvammaisille Parikkalaan ja Turkuun – Porvooseen rakenteilla energiatehokas palvelutalo ikääntyneille

  Parikkalaan ja Turkuun uusia koteja kehitysvammaisille

  Tyvenen omistukseen valmistui helmikuussa palvelutalot Parikkalaan ja Turun Moisioon.
  Parikkalaan valmistunut Petäjämäki -niminen palvelutalo on tarkoitettu eri asteista tukea ja ohjausta tarvitseville kehitysvammaisille asukkaille. Palvelutalossa on 15 kooltaan 25-35 m2 asuntoa, joista omilla sisäänkäynneillä ja keittiöillään varustetut kuusi asuntoa on tarkoitettu itsenäisempään asumiseen. Loput asunnoista on ryhmäkotimuotoisia enemmän apua ja tukea tarvitseville asukkaille. Petäjämäessä eletään kodinomaista arkea kunkin yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Asumispalvelut talon asukkaille tuottaa Eksote.

   ”Rakentaminen Parikkalassa sujui hyvin ja oikein hyvässä yhteistyössä kaikkien urakoitsijoiden kanssa ja rakennus valmistui sovitun mukaisesti” kertoi Tyvenen rakennuttajapäällikkö Pekka Karsimus palvelutalon rakentamisajasta.

  Parikkala

  Petäjämäki, Parikkala

   

  Turku

  Pikkutikka, Turku

   

   

   

   

   

   

   

  Turun Moisioon rauhalliselle, pientalovaltaiselle alueelle on valmistunut 15 asuntoinen Pikkutikka-niminen palvelutalo, jossa on kolme viiden asunnon ryhmäkotia kehitysvammaisille asukkaille. Jokaisella asukkaalla on 25 m2:n suuruinen oma huone, jossa on wc ja suihku. Lisäksi kaikkien käytössä ovat yhteiset tilat; oleskelutilat keittiöineen, sauna sekä harjoituskeittiö. Asumispalvelut asukkaille tuottaa Esperi Care Oy.

  Rakennustyöt myös Turussa onnistuivat KVR-urakoisijan johdolla mallikkaasti, hallitusti ja aikataulun mukaan” totesi Pekka Karsimus palvelutalon rakennustöiden etenemisestä.

   

  Porvooseen rakenteilla energiatehokas palvelutalo ikäihmisille

  Porvoon Toukovuoren uudelle, energiatehokkaalle asuinalueelle on rakenteilla palvelutalo, johon toteutuu 60 asuntoa muistihäiriöisille ikääntyneille. Palvelutalo toteutetaan Porvoon kaupungille perustuen vuonna 2013 käytyyn rakennuttamiskilpailutukseen, jonka Tyvene Oy voitti onnistuneen arkkitehtuurin ja tilasuunnitelman ohella erityisesti energiatehokkaan toteutuksen ansiosta. Palvelutalossa tuotetaan lämpö ympäristöystävällisellä kauko- sekä maalämmöllä ja tilojen jäähdytys hoidetaan maakylmällä. Lisäksi kesäajan jäähdytystarvetta tullaan minimoimaan säädettävällä rakenteellisella aurinkosuojauksella.
  Palvelutalo valmistuu marras-joulukuussa 2015 ja asukkaat pääsevät nauttimaan Toukovuoren merellisistä maisemista tammikuusta 2016 alkaen, jolloin Epoon huonokuntoisen vanhainkodin asukkaat muuttavat uusiin, viihtyisiin koteihinsa. Porvoon kaupungin oma henkilökunta tuottaa laadukkaat asumispalvelut palvelutalon asukkaille.

  Porvoo