Tyvene on Kokenut ja ammattitaitoinen palvelutalojen rakennuttaja

Kartoitetaan yhdessä mahdollisuuksia yhteisen palveluasuntohankkeen käynnistämiselle ja laaditaan hankkeelle toteutussuunnitelma.

OTA YHTEYTTÄ

   

   

  Tyvene 10 vuotta!

  Tyvene Oy täyttää 10 vuotta 14.3.2017. Yhtiö on kymmenvuotisen taipaleensa aikana rakennuttanut omistukseensa jo 35 laadukasta palvelutaloa, joissa on yhteensä 1700 asuntoa erityistä tukea ja hoivaa tarvitseville asukkaille.                                                                              

   

   

   

   

  -Tyvene Oy on perustettu 14.3.2007 Henki-Fennian toimesta.
  -Ensimmäiset palvelutalot valmistuivat vuonna 2008 Ulvilaan ja Turkuun.
  – Tyvene harjoitti toimintaansa ensimmäiset kolme vuotta osana Fennia-ryhmää, jonka jälkeen sen omistajiksi tulivat myös Apteekkien Eläkekassa ja Yrjö Jahnssonin säätiö vuonna 2010.
  – Vuoden 2010 lopussa yrityksen omistuksessa oli yhteensä 14 uutta palvelutaloa pääasiassa huonokuntoisille ja muistihäiriöisille vanhuksille.
  – Uusien palvelutalojen rakennuttaminen jatkui erityisen vilkkaana vuonna 2011 kun yhtiön omistukseen valmistui peräti 8 uutta palvelutaloa saman vuoden aikana.
  – Vuodesta 2012 alkaen uusia palvelutaloja on valmistunut yhtiön omistukseen 1-4 kpl vuosittain eri puolille Suomea pääasiassa kasvaville kaupunkiseuduille.
  – Tyvenen pieni mutta osaava tiimi hoitaa konsernin toimintaa vastuullisesti pitkäjänteisellä ja palvelulähtöisellä otteella kohti tulevia vuosikymmeniä.

  Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja muita sidosryhmätahoja, kun olette olleet vaikuttamassa Tyvenen toimintaan ja kasvuun kuluneiden kymmenen vuoden aikana. Toivomme hyvän yhteistyön jatkuvan edelleen.

  uusi toimitalo nettisivuille2

  Tyvene muuttaa uusiin toimitiloihin

  Tyvene käynnistää uuden vuosikymmenen muuttamalla uusiin toimitiloihin, mutta pysymme edelleen Länsi-Pasilassa. Uusi kotimme sijaitsee 1.4.2017 alkaen osoitteessa Kyllikinportti 2, 00240 Helsinki.