Tyvene on Kokenut ja ammattitaitoinen palvelutalojen rakennuttaja

Kartoitetaan yhdessä mahdollisuuksia yhteisen palveluasuntohankkeen käynnistämiselle ja laaditaan hankkeelle toteutussuunnitelma.

OTA YHTEYTTÄ

   

  Seniorimessut Malminkartanon palvelu- ja senioritalossa

  Syksy käynnistyi Tyvenen yhdessä Kotipalvelu Päiväkummun kanssa järjestämällä seniorimessutapahtumalla Malminkartanon palvelu- ja senioritalossa torstaina 7.9.2023.  Seniorimessut kiinnostivat talon asukkaita ja heitä olikin runsaasti paikalla kuulemassa ikäihmisille hyödyllisiä tietoiskuja terveellisestä ravinnosta, ihon hoidosta, muistisairauden kuntouttamisesta sekä yksinäisyyden poistamisen mahdollisuuksista. Pullakahvien lomassa oli leppoisaa kuunnella hyödyllistä asiaa, kysellä ja tietysti myös keskustella muiden talon asukkaiden kanssa saaduista hyvistä vinkeistä senioreiden arkeen.

  Paikalla oli palveluntarjoajia ja esillä oli erilaisia ikäihmisten toimintaa palvelevia tuotteita ja palveluita mm. Kotipalvelu Päiväkumpu kertoi kotiin tuotavista hoito- ja hoivapalveluista, Päiväkummun keittiö Karpalo valisti senioreita terveellisestä ruokavaliosta sekä Amia muistiklinikka kertoi muistisairauden ja ikääntyneen muiden terveydellisten ongelmien ratkaisuista ja tukimuodoista.

  Erityisesti ruuan mausta, ulkonäöstä ja ruokailuseuran tärkeydestä syntyi keskustelua terveellisen ja monipuolisen ravinnon lisäksi.  Myös Amian fysioterapia herätti kovasti kiinnostusta ja asukkaat kyselivät liikkumissuosituksista sekä sopivat myös henkilökohtaisia kartoitustapaamisia oman kunnon selvittämiseksi.

  Berner esitteli arjen käteviä apuvälineitä

  Seniortek esitteli senioreiden turva- ja hoivateknologiaa ja Medeka virtuaalista kuntoutusta

  Kosmetologi Jenniveera Tabell kertoi tärkeimmät vinkit senioreiden ihon hoidosta

  Luokse liikkuva hammashoito kertoi kotiin tuotavasta hammashoidosta ja  Kotioptikot kotiin tuotavasta optikkopalveluista

  HelsinkiMission palveluista ikääntyneiden yksinäisyyden poistamisesta syntyi keskustelua ja  kysymyksiä mm millaisia palveluja on tarjolla  ja kuinka toimintaan pääsee mukaan. Esillä olevat syksyn vaatteet myös kiinnostivat ja kauppaa käytiin ahkerasti.

  SeniorShop esitteli talven vaatemallistoa sekä kenkiä

  Helsinkimission Ona ja Elina kertoivat siitä, miten yksinäisyydestä pääsee eroon

  Asukkaat olivat iloisia ja tyytyväisiä heille järjestetystä tapahtumasta.

  Tästä se syksy taas alkaa!