Tyvene on Kokenut ja ammattitaitoinen palvelutalojen rakennuttaja

Kartoitetaan yhdessä mahdollisuuksia yhteisen palveluasuntohankkeen käynnistämiselle ja laaditaan hankkeelle toteutussuunnitelma.

OTA YHTEYTTÄ

   

   

  Porvoon Pääskypellon palvelukoti valmistunut ja Tampereen Linnainmaan palvelutalon rakennustyöt käynnistyneet

  Pääskypellon palvelukoti on valmistunut Porvoossa. Uudet asukkaat ja henkilökunta muuttavat uusiin tiloihin 21. tammikuuta 2019.Palvelutalossa on 60 asuntoa 4 ryhmäkodissa ruokailu- ja yhteistiloineen, sauna, pesula, valmistuskeittiö sekä muita henkilökunnan käytössä olevia tiloja.

  Pääskypelto sisältä 1  Pääskypelto sisältä 2

  Energiatehokkuutta on korostettu ja lämmitys tuotetaan tämän johdosta pääosin maalämmöllä. Rakennuksen jäähdytyksessä hyödynnetään maakylmää ja kiinteistösähköä tuotetaan osin myös aurinkosähköä hyödyntämällä.

  Palvelukoti on suunniteltu kodikkaaksi ja sisustuksessa on käytetty paljon värejä sekä kuvallisia tapetteja herättämään muistoja sekä luomaan kodinomaisuutta ja iloa talon asukkaille. Porvoon kaupunki talon käyttäjänä ja asukkaiden hoivapalveluiden tuottajana on ollut vahvasti mukana suunnittelussa.

  Palvelutalon pääsuunnittelijana on toiminut Siren Arkkitehdit Oy ja rakennustöistä vastasi pääurakoitsijana Pallasrakennus Oy.

   

  LinnainmaaTampereen Linnainmaalle keskeiselle paikalle hyvien liikenneyhteyksien varrelle ja lähipalveluiden (hypermarket, apteekki, kioski, kukkakauppa) välittömään läheisyyteen on käynnistynyt Tyvenen uusimman palvelutalon rakennustyöt.

  Mainiokoti Pellava on 50-asuntoinen tehostettua palveluasumista tarvitseville ikäihmiselle tarkoitettu palvelutalo. Hoivapalvelut asukkaille tuottaa Mehiläinen hoivapalvelut. Palvelutalo valmistuu keväällä 2020. Rakennustöistä vastaa rakennusliike Lehto Hyvinvointitilat.