Tyvene on Kokenut ja ammattitaitoinen palvelutalojen rakennuttaja

Kartoitetaan yhdessä mahdollisuuksia yhteisen palveluasuntohankkeen käynnistämiselle ja laaditaan hankkeelle toteutussuunnitelma.

OTA YHTEYTTÄ

   

   

  Porvoon Pääskypellon palvelukodissa vietettiin harjannostajaisia ja Järvenpään hyvinvointikampuksen palvelutalon rakennustyöt aloitettu

  Pääskypellon palvelukodissa Porvoossa vietettiin harjannostajaisia. Palvelutalokiinteistö on Tyvenen 37. palvelutalo.  Tyvene voitti lokakuussa 2016 Porvoon kaupungin järjestämän rakennuttamis- ja vuokranantajakilpailun laadukkaimman suunnitelman perusteella. Palvelutaloon tulee 60 asuntoa 4 ryhmäkotiin ruokailu- ja yhteistiloineen, sauna, pesula, valmistuskeittiö sekä muita henkilökunnan käytössä olevia tiloja.

  havainnekuva pääskypelto

  Pitkän ja lämpimän kesän ansiosta rakennustyöt ovat sujuneet aikataulussa ja palvelutalon pitäisi olla valmis vastaanottamaan Johannesbergin vanhainkodista siirtyvät uudet asukkaat ja hoivahenkilöstön vuoden 2019 alussa. Kohde on saanut ARA-rahoitusta. Palvelutalon pääsuunnittelijana on toiminut Siren Arkkitehdit Oy ja rakennustöistä vastaa pääurakoitsijana Pallasrakennus Oy.

  havainnekuva järvenpää

  Järvenpäähän uuden terveysaseman JUSTin naapuriin on käynnistynyt Tyvenen palvelu- ja senioritalon rakennustyöt. Palvelutalon suunnittelu käynnistyi Järvenpään kaupungin vuonna 2014 järjestämästä korttelikilpailusta, jonka Tyvene yhdessä Diakonissalaitoksen Hoiva Oy:n, Jatke Oy:n ja Siren Arkkitehdit Oy:n kanssa voitti ehdotuksella ”Ketään ei jätetä yksin”. Kortteliin on rakentumassa Tyvenen ikääntyneiden palvelu- ja senioritalon lisäksi asumisoikeusasuntoja, omistusasuntoja ja vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. Korttelin talojen asukkaille toteutetaan yhteispiha-alue, jossa on alueen asukkaiden aktiivisuuteen ja yhteisöllisyyteen kannustavia pelialueita, kuntoilulaitteita, hyötypuutarha sekä grillauspaikka. Yhteispiha-alueen alla on korttelin autopaikat, joihin asukkaat pääsevät suoraan omista kodeistaan hissillä.

  järvenpää kuva työmaalta

  Palvelu- ja senioritaloon tulee yhteensä 60 tehostetun palvelun asuntoa ruokailu- ja yhteistiloineen sekä 28 asuntoa itsenäisesti asuville ikääntyneille sauna- ja kerhotiloineen. Palvelutaloon toteutuu myös korttelitupa korttelin muille asukkaille sekä kahvila-ravintola palvelemaan niin palvelu- ja senioritalon asukkaita kuin muitakin lähiseudun asukkaita. Korttelin rakentaminen käynnistyi keväällä louhinnalla ja nyt käynnissä on mm. palvelu- ja senioritalon perustustyöt. Palvelu- ja senioritalon on tarkoitus valmistua keväällä 2020.