Tyvene on Kokenut ja ammattitaitoinen palvelutalojen rakennuttaja

Kartoitetaan yhdessä mahdollisuuksia yhteisen palveluasuntohankkeen käynnistämiselle ja laaditaan hankkeelle toteutussuunnitelma.

OTA YHTEYTTÄ

   

   

  Ikääntyneille ja kehitysvammaisille uusia palveluasuntoja rakenteille Vihdin Nummelaan ja Turun Pansioon – myös Jyväskylään valmistui hoivakoti ikäihmisille

  Turkuun ja Vihtiin rakenteilla uusia koteja ikääntyneille ja kehitysvammaisille

  Alkukesästä käynnistyi uusien palvelutalojen rakentaminen Vihdin Nummelaan ja Turun Pansioon. Nummelaan valmistuu 31 asuntoa käsittävä Hiidenhovi -niminen palvelutalo maalis-huhtikuussa 2017 ja toukokuussa 2017 valmistuu 15 asuntoinen Pansion hoivakoti Turussa. Kumpikin palvelutalo on tarkoitettu ympärivuorokautista apua ja tukea tarvitseville asukkaille – Pansion hoivakoti kehitysvammaisille ja Nummelan Hiidenhovi ikääntyneille. Jokaisella asukkaalla on 25 m2:n suuruinen oma huone, jossa on wc ja suihku. Lisäksi asukkaiden käytössä ovat yhteiset tilat. Palvelutaloissa eletään kodinomaista arkea kunkin yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan.

  Hiidenhovin hoivakodin rakennustyöt ovat käynnistyneet Vihdin Nummelassa

  Hiidenhovin hoivakodin rakennustyöt ovat käynnistyneet Vihdin Nummelassa

  Jyväskylään valmistui puutarhateemainen hoivakoti ikäihmisille

  Jyväskylään tämän vuoden toukokuussa valmistunut Holstinpuiston palvelutalo on 66-asuntoinen ulkoilu- ja puutarhateemainen hoivakoti ikäihmisille, joka tarjoaa ympärivuorokautisen hoivan ja huolenpidon ohella mahdollisuuden toiminnalliseen ulkoiluun ja luontoelämyksiin. Ulkoilu- ja puutarhateema näkyy piharatkaisujen lisäksi myös palvelutalon sisätiloissa.

  Hoivakodissa jokaisella asukkaalla on oma 25 m2:n suuruinen huone, jossa on oma wc ja suihku. Hoivakodin 52 ryhmäkotimuotoisen asunnon lisäksi palvelutalossa on 14 kpl 30 m2 suuruisia huoneistoja omalla keittiöllä.

  Hoivakodissa haetaan energiatehokkuutta lämmitysjärjestelmän hybridiratkaisulla, jossa kaukolämmön ja maalämmön yhdistelmällä hyödynnetään uusiutuvaa energiaa sekä rakennuksen lämmityksessä että jäähdytyksessä. Energiatehokkuutta parannetaan myös ilmastoinnin kattavalla lämmön talteenotolla sekä led-valaistuksella.

  Holstinpuiston hoivakoti Jyväskylä

  Holstinpuiston hoivakoti Jyväskylä

  Holstinpuisto sisältä

  Holstinpuiston hoivakoti Jyväskylä