Tyvene on Kokenut ja ammattitaitoinen palvelutalojen rakennuttaja

Kartoitetaan yhdessä mahdollisuuksia yhteisen palveluasuntohankkeen käynnistämiselle ja laaditaan hankkeelle toteutussuunnitelma.

OTA YHTEYTTÄ

   

   

  Hyvinkään Metsäkaltevan palvelutalossa vietettiin harjannostajaisia

  20170927_155411harjannostajaispäivänä_rajattu

  Metsäkaltevan palvelutalossa Hyvinkäällä vietettiin harjannostajaisia. Palvelutalokiinteistö on Tyvenen 36 palvelutalo.  Metsäkaltevan palvelutalon hanke pohjautuu Hyvinkään kaupungin v. 2015 alussa järjestämään tonttien laatutarjouskilpailuun, jonka Tyvene yhdessä Attendon ja Asuntosäätiön kanssa voitti palvelu- ja senioritaloehdotuksella ”Hilma ja Onni”. Kilpailuehdotuksen mukainen kaava vahvistui keväällä 2016, jonka jälkeen myös rakennuksen suunnittelu käynnistyi. ”Hilma ja Onni” -palvelu- ja senioritalohanke on laadukas ja omaleimainen hybridikohde, joka muodostuu Tyvenen omistamasta hevoskengän muotoisesta palvelutalosta ja Asuntosäätiön omistamasta senioreille suunnatusta asumisoikeustalosta. Rakennuksille tulee yhteinen piha-alue, jossa on aktiivisuuteen ja yhteisöllisyyteen mahdollistavat hyötypuutarha, grillauspaikka sekä kuntoilulaitteet.

  Palvelutaloon tulee 60 asuntoa 4 ryhmäkotiin sekä mm. korkeaa ravintola- ja monitoimitilaa myös alueen muiden asukkaiden käytettäväksi. Palvelutaloon toteutetaan myös näyttävä talvipuutarhatila ja patio talon asukkaiden iloksi. Palvelutaloon rakennetaan lisäksi 12 paikkainen pysäköintihalli.

  Rakennustyöt ovat sujuneet aikataulussa ja palvelutalon pitäisi olla valmis vastaanottamaan uudet asukkaat vuoden 2017 lopussa. Kohde on saanut ARA-rahoitusta.

  havainnekuva harjannostajaiset uutinen