Tyvene on Kokenut ja ammattitaitoinen palvelutalojen rakennuttaja

Kartoitetaan yhdessä mahdollisuuksia yhteisen palveluasuntohankkeen käynnistämiselle ja laaditaan hankkeelle toteutussuunnitelma.

OTA YHTEYTTÄ

   

   

  Hyvinkään Kultakehrän hoivakoti valmistunut ja Porvoon Pääskypellon palvelutalon rakennustyöt aloitettu

  Hyvinkäälle Metsäkaltevan kaupunginosaan valmistui tammikuussa Tyvenen 36. palvelutalo, joka sai nimek-seen hoivakoti Kultakehrä. Palvelutalon suunnittelu ja toteuttaminen käynnistyi Hyvinkään kaupungin v. 2015 järjestämästä tonttien laatutarjouskilpailusta, jonka Tyvene yhdessä Attendon ja Asuntosäätiön kanssa voitti ehdotuksella ”Hilma ja Onni”.

  Naapuritontille on parhaillaan rakentumassa Asuntosäätiön asumisoikeusasuntoja ja korttelin asukkaille toteutuu kesän 2018 aikana yhteinen piha-alue, jossa on asukkaiden aktiivisuuteen ja yhteisöllisyyteen mahdollistavat yhteiset hyötypuutarha, grillauspaikka sekä kuntoilulaitteet.

  Hyvinkää sisältä ryhmäkoti  talvipuutarha  Hyvinkää ulkoa

  Palvelutalossa on 60 asuntoa 4 ryhmäkodissa, joissa on kodikkaat ruokailu- ja yhteistilat. Palvelutalossa on asukkaiden viihtyisyyttä lisäämässä näyttävä talvipuutarhatila viherkasveineen ja oleskelualueineen. Palvelutalon toteutuksessa on huomioitu ravintolapalveluiden tarjoaminen myös palvelutalon lähistöllä asuville asukkaille.

  Hyvinkään kaupunki talon käyttäjänä on tammikuussa käynnistänyt palvelutalon toiminnan kun Sahamäen palvelukeskuksen asukkaat ja henkilökunta muuttivat uuteen hoivakoti Kultakehrään.  Palvelutalossa on henkilökunnan käytössä myös 12 paikkainen pysäköintihalli.

   

  Porvoo pääskypelto havainnekuva

   

   

   

   

  Tyvenen toisen Porvooseen toteutuvan, Pääskypellon palvelutalon rakennustyöt ovat käynnistyneet. Palvelutalo valmistuu Porvoon kaupungille vuokrattavaksi joulukuussa 2018. Pääskypellon palvelutaloon tulee yhteensä 60 tehostetun palvelun asuntoa, johon Johannisbergin vanhainkodin asukkaat ja hoivahenkilöstö muuttavat tammikuussa 2019.

  Palvelutalon rakentaminen käynnistyi marraskuun lopussa maanrakennustöillä ja paalutuksella. Parhaillaan työmaalla ovat käynnissä perustustyöt.

  – Työt ovat edenneet hyvässä vauhdissa rakentamisen kannalta suotuisten talvisäiden ja syksyllä 2017 toteutetun stabiloinnin ansiosta, kertoo rakennuttajapäällikkö Pekka Karsimus Tyvene Oy:stä.

  Palvelukodin rakennustyöt urakoi Salpausselän Rakentajat Oy urakkakilpailun perusteella. Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) on myöntänyt hankkeelle investointiavustusta yhteensä n. 2,7 M€ sekä korkotukilainaa n. 6,4 M€

  .porvoo pääskypelto ulkokuva perustukset