Tyvene on Kokenut ja ammattitaitoinen palvelutalojen rakennuttaja

Kartoitetaan yhdessä mahdollisuuksia yhteisen palveluasuntohankkeen käynnistämiselle ja laaditaan hankkeelle toteutussuunnitelma.

OTA YHTEYTTÄ

   

  Helsingin Malminkartanon palvelu- ja senioritaloon valmistuvien senioriasuntojen vuokraus on alkanut

  Helsingin Malminkartanoon puistoalueen ympäröimälle tontille valmistuu 4-5 kerroksinen 115 asuntoinen palvelu- ja senioritalo lokakuun alussa 2021. Viihtyisä seniorikohde sijaitsee loistavalla paikalla Malminkartanon keskustan tuntumassa, josta on helppo lähteä luontoon ja myös kulttuurin pariin.  Palvelu- ja senioritalon läheisyydestä löytyy hyvät lähipalvelut mm. apteekki, kirjasto, lähikauppa, terveysasema sekä kirkko. Kauppakeskukset Kaari, Myyrmanni ja Ristikko sijaitsevat kaikki alle 3 kilometrin päässä ja palvelevat kauppoineen, kahviloineen ja ravintoloineen lähialueiden asukkaita. Malminkartanon asemalle on matkaa n. 300 metriä, ja lähin bussipysäkki sijaitsee tontin kohdalla, Malminkartanontiellä.

  Palvelu- ja senioritaloon toteutuu 62 asuntoinen hoivakoti, jonka hoivapalveluista vastaa Hoitokoti Päiväkumpu.  Lisäksi rakennukseen toteutuu 53 senioriasuntoa. Senioriasunnot on tarkoitettu yli 65-vuotiaille asukkaille, jotka eivät tarvitse ympärivuorokautista hoivapalvelua ja kykenevät asumaan itsenäisesti tai kotipalvelun turvin. Senioriasuntojen vuokraus on nyt käynnistynyt ja asuntojen vuokrausta hoitaa Realia Asuntovuokraus.

  Taloon valmistuu 12 kpl 30-38 m2 yksiöitä, 40 kpl 31-72 m2 kaksioita ja 63 m2 kolmio. Seniorikotien suunnittelussa on panostettu erityisesti pohjaratkaisujen toimivuuteen, tehokkuuteen sekä turvallisuuteen. Osassa kodeista on lasitetut parvekkeet, osassa ranskalainen parveke ja osassa pihaterassi.  Palvelu- ja senioritalossa on myös kuntosali saunaosastoineen, hoivapalveluyrittäjän päivätoiminnan tilat sekä senioriasukkaiden kerhotila, jossa toivotaan asukkaiden yhteisöllisen toiminnan muodostuvan vilkkaaksi. Taloon avautuu myös ravintola, joka tarjoaa mm. maittavia lounaita niin talon asukkaille kuin ulkopuolelta tuleville.

  ”Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota senioreille vuokrattavaksi laadukkaita ja viihtyisiä koteja hyvien palveluiden läheltä” toteaa Tyvenen toimitusjohtaja Marja Kokko.  ”Odotamme myös innolla palvelu- ja senioritalon valmistumista, jolloin asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa ja luomaan yhdessä koko talosta omannäköisen, aktiivisen senioriyhteisön” Marja Kokko lisää.