Tyvene on Kokenut ja ammattitaitoinen palvelutalojen rakennuttaja

Kartoitetaan yhdessä mahdollisuuksia yhteisen palveluasuntohankkeen käynnistämiselle ja laaditaan hankkeelle toteutussuunnitelma.

OTA YHTEYTTÄ

   

  Helsingin Malminkartanon palvelu- ja senioritalon rakennustyöt käynnistyvät ja Tampereen Linnainmaan palvelutalo valmistuu

  Helsingin Malminkartanoon puistoalueen ympäröimälle tontille käynnistyy 115 asuntoisen palvelu- ja senioritalon rakennustyöt. Palvelu- ja senioritaloon toteutuu 4 tehostetun palveluasumisen ryhmäkotia, joissa on yhteensä 62 asuntoa ruokailu- ja yhteistiloineen ja saunoineen sekä 53 senioriasuntoa. Asukkaiden hoivapalveluista vastaa Hoitokoti Päiväkumpu.  Niin hoivakodin kuin senioriasukkaiden palveluihin on panostettu; palvelutaloon toteutetaan ravintola ja päivätoimintatilat sekä kuntosali saunoineen. Tiloja on varattu myös muille palveluille kuten kotipalvelulle ja erilaisille terapiapalveluille. Lisäksi asukkaiden yhteisöllistä toimintaa varten taloon toteutetaan kerhotila. Tavoitteena on, että palvelu- ja senioritalo houkuttelisi myös lähialueen asukkaita käyttämään sen palveluita. Malminkartanon alueella ikääntyville suunnattuja asuntoja ja palveluita on niukasti tarjolla, joten uskomme palvelu- ja senioritalon valmistuessaan syksyllä 2021 vastaavan hyvin senioreiden palveluasumisen tarpeeseen alueella.

  Palvelutalon pääsuunnittelijana on toiminut Verstas Arkkitehdit Oy ja rakennustöistä vastaa Skanska Talonrakennus Oy.

  Rakennushanke on tähän mennessä suurin yksittäinen hanke Tyvenelle ja se vahvistaa Tyvenen strategiaa vapaarahoitteisten ikääntyneiden palvelu- ja senioriasuntojen omistajana pääkaupunkiseudulla.

  ” Olemme tyytyväisiä, että meillä on Skanska kumppanina toteuttamassa Tyvenelle näin merkittävää hanketta” toteaa Tyvenen toimitusjohtaja Marja Kokko.

  Alustava havainnekuva, Verstas Arkkitehdit

   

  Tampereen Linnainmaalle hyvien liikenneyhteyksien varrelle Citymarketin naapuriin valmistuu tammikuun lopussa Tyvenen uusin 50 asuntoinen tehostettua palveluasumista ikääntyneille tarjoava palvelutalo Mainiokoti Pellava. Hoivapalvelut asukkaille tuottaa Mehiläinen hoivapalvelut. Kaksikerroksisessa palvelutalossa on 50 asuntoa ruokailu- ja oleskelutiloineen, sauna, pesula, valmistuskeittiö sekä henkilökunnan käytössä olevia muita tiloja kuten sosiaalitilat ja lääkehuone. Energiatehokkuutta on korostettu ja lämmitys tuotetaan sen vuoksi pääosin maalämmöllä. Talon rakentamisesta vastasi rakennusliike Lehto hyvinvointitilat.